top of page

PERÄSTÄ KUULUU!

Perasta-kuuluu_2_verkkobanneri.jpg

Ihmisellä on kahdet aivot, toiset etu- ja toiset takapäässä. Ihminen ajattelee myös suolistollaan, kyllä vaan! Tämä ei ole vitsi, mutta sitäkin hauskempaa! Mikä onkaan näiden kaksien aivojen yhteys? Klovnit Ripu ja Umme ottavat selvää tästä vatsa-aivoituksesta Grus Grus Teatterin koko perheelle suunnatussa esityksessä Perästä kuuluu!

Klovniprofessorit Ripu ja Umme ihmettelevät omaperäiseen ja hauskaan tyyliinsä toisten aivojen olemusta. Voiko ihmisen sisällä olla tosiaan seitsemän metriä letkua ja 100 biljoonaa mikrobia? Bakteereissa on hyviksiä ja pahiksia. Kun mieli on maassa, uni ei tule tai jännittää turhaan, sen kyllä voi tuntea myös klovni vatsassaan. Ripu ja Umme ovat erityisen kiinnostuneita pierun elämästä. Ne ovat hauskoja ja niissä piilee myös viisautta. Missä ne matkustelevat ennen kuin ne pöllähtävät ilmoille? Kuinka monta erilaista pierua on olemassa? Pieruhuumorin lisäksi esityksessä on siis runsaasti pieruviisautta.

Klovneina nähdään Janna Haavisto ja Sofia Molin
Esityksen ohjaa klovneriaan ja fyysiseen teatteriin erikoistunut Taina Mäki-Iso
Käsikirjoitus: Taina Mäki-Iso ja työryhmä
Äänisuunnittelu: Kalle Terästö
Koreografi: Sandrina Lindgren
Puvustaja-visualisti: Amita Kilumanga
Valosuunnittelija: Arttu Aarnio
Esineteatterikonsultti: Ishmael Falke
Graafikko: Eeli Laaninen
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Yhteistyössä: Läntinen tanssin aluekeskus ja Turun kaupunginteatteri

Esitykset Turun kaupunginteatterilla 2022:

Lokakuu:
Ke 12.10. klo 18 (ensi-ilta)
Pe 14.10.
La 15.10.
La 15.10.
La 22.10.
La 22.10.
Marraskuu:
Ke 09.11.
To 10.11.
Pe 25.11.
La 26.11.
La 26.11.
Joulukuu:
To 08.12.
Pe 09.12.
La 10.12.
La 10.12.

Esitystä ovat tukeneet: Suomen Kulttuurirahasto, Turun Teatterisäätiö, Taike, Alfred Kordelinin säätiö, William Thurings Stiftelse, Oskar Öflunds Stiftelse, Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse, Läntinen tanssin aluekeskus, Koneen Säätiö, Turun kaupunki, Svenska kulturfonden, Konstsamfundet

bottom of page