top of page

KYTIS - salainen suojelutehtävä

sofia kytis.jpg

 

Kalibroi pelisilmäsi, teroita vaistosi, viritä antennisi, harjoita pelisilmääsi, ruoki uteliaisuuttasi, pysy varjoissa. Tällä matkalla pääset tuntemattoman kaupunkilaisen kintereille. Matkan varattuasi noudat matkakirjeen elävältä postilaatikolta. Saat kirjeessä salaisen tehtävän, jonka aloitat haluamastasi julkisesta paikasta. 

Vain sinä voit muuttaa oudon erityiseksi. Saatat päätyä bussiin tai tarvita red herringiä. 

Sinut on haastettu.

KYTIS - salainen suojelutehtävä on vakoilun maailmasta ja derivéstä innotuksensa ammentanut kirje-esitys, jonka voi tehdä milloin itselle parhaiten sopii.

KYTIS on matkakonsepti jossa yleisön jäsen pääsee matkakirjeen avulla näkemään ympäristönsä eri tavalla.

KYTIS-matkalla pääsee tuntemattoman kaupunkilaisen kintereille.

KYTIS-matkakirjeessä saa salaisen tehtävän, joka aloitetaan julkisesta paikasta.

KYTIS-matkalle tulee varustautua hyvillä jalkineilla ja säänmukaisilla vaatteilla.

Syksyllä 2023 KYTIS voidaan kokea Turussa aikavälillä ti 22.8. - 30.9.2023  Henkisen lentoyhtiön eli Grus Grus Teatterin "Äkkilähdöt lähelle – Tur/retur" uudessa esityssarjassa, jossa esityksiä kutsutaan matkoiksi.

LIPUT

Konsepti: Sofia Molin

Dramaturgi-kuraattori: Iiris Syrjä

Tuotanto: Fatima Amokrane & Grus Grus Teatteri

Kuvat: Frans Rinne & Ishmael Falke

"Grus Grus Teatteri tarjoaa kimpun esityksiä teatterisalonkien ulkopuolella elo- ja syyskuun aikana. Yleisö aktivoituu, mutta ei niin, että altistuisit muiden pöyhkeille katseille, vaan tasa-arvoisemmin ja yhdessä."

"Teatterilla voi olla suuri potentiaali luoda hyväksyntää ja lämpöä jo perustehtävänsä kautta - koota yhteen jotakin kokevaa ryhmää."

"Matkan palkintona on melko väsyneiden jalkojen lisäksi näkökulma itseensä, sekalainen mutta melko miellyttävä ja enimmäkseen turvallinen tunne olla muiden joukossa."

-Ann-Christine Snickars, Åbo underrättelser

 


 

NET-0752.jpg
bottom of page